- Min drøm er å lede Manchester United

Men Solskjær tror Ferguson holder fortet i ti år til.

STYRER DRØMMEN MOT ENGLAND: Ole Gunnar Solskjær før dagens pressekonferanse hvor han røpet sin drøm om å lede Manchester United i fremtiden. FOTO: Erik Birkeland / Dagbladet
STYRER DRØMMEN MOT ENGLAND: Ole Gunnar Solskjær før dagens pressekonferanse hvor han røpet sin drøm om å lede Manchester United i fremtiden. FOTO: Erik Birkeland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE/MÅNDALEN (Dagbladet): Det finnes ingen snarvei til jobben som manager i Manchester United etter Alex Ferguson. Men Molde-manager Ole Gunnar Solskjær innrømmer, at han drømmer om at han en dag sitter i sjefsstolen på Old Trafford.

Hverken naiv eller dum Under dagens UEFA-pressekonferansen i forkant av morgendagens Champions League-kvalifisering mot FC Basel, ble Solskjær spurt om sine ambisjoner, og om han en dag så for seg å lede Manchester United. - Jeg er hverken naiv eller dum nok til å si at jeg kan gjøre den jobben. Men i fotballens verden vet ingen hva som skjer. Hadde du spurt meg for 20 år siden om jeg kunne spilt for Manchester United, hadde jeg svart nei, sier Solskjær.

- Det er min drøm Men Solskjærs egen erfaring i United-systemet har tydeligvis lært han litt om hvordan man avanserer oppover i den store klubben.

Selv gikk han fra spiller til en jobb som trener for reservelaget.

I dag sa han for første gang offentlig at han drømmer om å bli United-sjef.

- Jobber du hardt, lærer og tar nye steg vil du gradvis få jobbene som følger. Så det er min drøm, men jeg sier ikke at det er en realistisk drøm, for det er en stor jobb. Men Alex Ferguson blir nok værende i ti år til, sier Solskjær og ler godt. Levende legender som læremestre At tiden som spiller i Manchester United har gitt Solskjær påfyll av viktig fotball-kompetanse, er han svært åpen rundt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer