Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Min feil

Lyn-keeperen tar på seg skylda for 1-1 mot Flora Tallin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lyn - Flora Tallin 1-1.

(Dagbladet.no): Lyn så ut til å skaffe seg et fint utgangspunkt i UEFA-cupkvaliken mot Flora Tallin på Ullevaal i kveld. Snaue ti minutter før slutt ledet Oslo-laget meget fortjent 1-0 etter straffemål fra Jo Tessem minuttet før pause, men som vi har sett så ofte før i år inviterte Lyn motstanderen inn i kampen med svakt forsvarsspill.

Keeper Johan Dahlin og Rasmus Daugaard klarte i fellesskap å forære Flora Tallin utlikningsmålet da de kolliderte med hverandre - og ble liggende tilskuere til at Lindpere ga estlenderne et godt utgangspunkt foran returen.

- Jeg roper keeper og går opp. Jeg tror spissen dytter Rasmus, og dermed mister jeg ballen. Jeg burde bokset - det var min feil, sier Dahlin til Dagbladet.no.

1-1 var et resultat Flora Tallin har klart mest grunn til å være tilfredse med - for Lyn sløste fælt med sjansene. Både Edu, Magnus Powell og Stefan Gislason burde økt til 2-0, men var ikke kalde nok i topplokket.

- Vi gjorde en spillemessig solid kamp, men resultatetet var ikke det vi håpet på. Vi burde vunnet 2 eller 3-0, sier Berg til Dagbladet.no.

Nå er Lyn helt nødt til å score i Estland for å avansere.

Da ser det en del lysere ut for Start. Sørlendingene må kollapse på hjemmebane for å ikke avansere til neste runde, etter å ha slått lille Skala fra Færøyene 1-0 i kveld.

BARE 1-1: Lyn snublet mot Flora Tallin, til tross for et klart spillemessig overtak. Foto: SCANPIX
BARE 1-1: Lyn snublet mot Flora Tallin, til tross for et klart spillemessig overtak. Foto: SCANPIX Vis mer

Starts toppscorer, venstreback Marius Johnsen, headet inn seiersmålet etter bare tre minutter på en godt slått corner fra Alex Valencia.

image: - Min feil