Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Min følelse er at han vil

Svenskene vurderer bare Hamrén.

HAMRÉN STYREBEHANDLES I SVERIGE: Svenskenes fotballpresident Lars-Åke Lagrell tror Erik Hamrén vil hjem til broderlandet. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
HAMRÉN STYREBEHANDLES I SVERIGE: Svenskenes fotballpresident Lars-Åke Lagrell tror Erik Hamrén vil hjem til broderlandet. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet.no): Det skapte sinne og irritasjon i Rosenborg da Erik Hamréns kaffeprat med den svenske fotballpresidenten i går plutselig virket som forhandlinger om landslagssjefjobben.

I dag skriver Expressen at Hamrén vil si ja til jobben som Sverige-trener, og i ettermiddag bekrefter fotballpresident Lars-Åge Lagrell at RBK-treneren per i dag er den eneste kandidaten.

I hvert fall fram til han eventuelt sier nei.

- Det finnes ingen annen kandidat som vi har kommet så langt med som vi har gjort med Hamrén. Han er den første vi snakker med på denne måten, sier Lagrell til svenske Sportbladet.

Avisa skriver at neste steg for svenskene er et møte med toppledelsen i det svenske fotballforbundet (SVF). Det skjer i ettermiddag, og kl. 18 vil SVF-styret samles under et telefonmøte.

Styrebehandling må til når svenskene skal gi 52-åringen et tilbud.

- Han må bestemme seg, og så får han snakke med Rosenborg om det, sier Lagrell.

Han sier ingenting om å ta kontakt med Rosenborg, noe trønderne allerede har etterlyst. RBK har bare fått vite om Hamréns prat via den svenske treneren.

Lagrell sier at de vil kjøre løpet helt ut med Hamrén før andre trenere vurderes. Hvis de får et nei vil de så gå videre til andre.

Men det tror ikke den svenske fotballpresidenten skjer.

- Min følelse er at han vil, sier Lagrell.

Lagrell har ikke besvart Dagbladets henvendelser i dag.

VIL HJEM TIL SVERIGE: Det tror den svenske fotballpresidenten om Erik Hamrén. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix .
VIL HJEM TIL SVERIGE: Det tror den svenske fotballpresidenten om Erik Hamrén. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix . Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media