Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Min første reaksjon var stor undring og forbauselse

Ekspert klør seg i hodet.

ARSENAL-KLAR: Svenske  Kim Kallström ble klar for Arsenal på et halvårs lån i går. Det stusser C More-ekspert Kenneth Fredheim på. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
ARSENAL-KLAR: Svenske Kim Kallström ble klar for Arsenal på et halvårs lån i går. Det stusser C More-ekspert Kenneth Fredheim på. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svenske Kim Källstrøms overgang til Arsenal ble Deadline Days store snakkis. Den overrasket alle.

- Min første reaksjon var stor undring. Og forbauselse. Jeg klarer ikke å se for meg hva Arsenal skal med han, sier C More-ekspert og Arsenal-fan Kenneth Fredheim til Dagbladet.

 PREMIER LEAGUE-HISTORIEN I BILDER: To Wolverhampton-supportere kysser stolpen i glede over å ha berget plassen i Premier League, 22. mai 2011. Foto: SCANPIX/REUTERS/Andrew Winning
PREMIER LEAGUE-HISTORIEN I BILDER: To Wolverhampton-supportere kysser stolpen i glede over å ha berget plassen i Premier League, 22. mai 2011. Foto: SCANPIX/REUTERS/Andrew Winning Vis mer

Kim Källstrøm er lånt ut fra Spartak Moskva til Arsenal resten av sesongen og ble det store høydepunktet på en ellers kjedelig Deadline Day.

31-åringen med 108 landskamper for Sverige og ble sett på som et kjempetalent for rundt ti år siden. Han styrte midtbanen til storklubben Lyon i mange sesonger. Nå skal han kjempe for Arsenal og manager Arsene Wenger.

Backup - Hvis jeg skulle tippe 100 midtbanespillere som Arsenal vurderte å hente, hadde jeg aldri tippet Källström. Han er selvsagt en god spiller og jeg er sikker på at han blir en backup resten av sesongen. Men både jeg og andre hadde større forventninger. Jeg mener Arsenal heller trenger bredde i midtforsvaret, sier Fredheim.

Manager Wenger gleder seg over å få på plass midtbanemannen.

- Kim Källström er en meget erfaren spiller. Han er en midtbanemann som har bevist sin kvalitet både på klubbnivå og internasjonalt. Vi ønsker Kim velkommen til Arsenal, sier Wenger.

Lykkelig Svensken spilte i Lyon fra 2006 til 2012, før han dro videre til russisk fotball.

- Arsenal er en utrolig klubb med mange store spillere og en trener som har gjort det bra i lang tid. Jeg er så glad for å være her og kunne lære så mye som mulig. Jeg skal gjøre mitt beste for Arsenal, så vi kan få gode resultater i siste del av sesongen, sier Källstrøm.

De engelske storklubbene holdt seg rolige på overgangsvinduets siste dag og ingen store navn fant seg nye arbeidsgivere i sluttimene.

- For Arsenals del har det vært ekstremt rolig og litt skuffende. Alle vet at det kommer skader i februar og mars og da kan bredden i stallen bli avgjørende. Jeg er litt skeptisk til nivået til Källstrøm og spesielt tempoet, sier Fredheim.

Alle overgangene i januarvinduet kan du se her.

Hele Norges coronakart