- Min fremtid er i Arsenal

Sint Cesc er motivert for ny sesong.

LEI AV RYKTENE: Arsenal-strateg Cecs Fabregas sier mangelen på trofeer bare har gjort ham mer motivert for å bli i Arsenal og vinne nye titler.    Foto: AFP
LEI AV RYKTENE: Arsenal-strateg Cecs Fabregas sier mangelen på trofeer bare har gjort ham mer motivert for å bli i Arsenal og vinne nye titler. Foto: AFPVis mer

|||

Cesc Fabregas går igjen ut og avliver alle spekulasjoner om at han vil forlate Arsenal i sommer.

Den spanske midtbanespilleren har gjentatt ganger de siste månedene blitt koblet vekk fra Arsenal. Det er blitt sagt at Fabregas er lei trofétørken i London-klubben og vil til suksessfulle klubber som Barcelona og Real Madrid.

Torsdag ble 22-åringen sitert på at han er skuffet over Arsenal-laget som han karakteriserte som «impotent».

Men Fabregas benekter at han ønsker å forlate Arsenal. Han reagerer på at engelsk presse vrir og vender på det han sier.

- Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må uttale meg om min tilknytning til Arsenal. Det virker som at hver gang jeg snakker med spansk presse, så skaper mine sitater spørsmålstegn ved min fremtid i England, sier Fabregas til Arsenals nettsted.

- For alle de som fortsatt er usikker eller har misforstått hva jeg mener; jeg er fullt ut knyttet til Arsenal og min fremtid ligger i denne fantastiske klubben, utdyper han.

Fabregas legger ikke skjul på at han er skuffet over at han ikke har vunnet noe de siste årene.

- Det er et faktum at vi ikke har vunnet et eneste trofé på fire år. Det misliker jeg selvfølgelig, men sinnet får meg motivert til å vinne noe med Arsenal, sier han.

(NTB)