- Min hest vinner når som helst

Dagbladets bankerkusk tipser om konkurrent. Fire millioner ekstra i V65-potten i dag.

(Dagbladet.no): Den enkleste og mest lukrative veien til jackpott-kalaset i kveldens V65 på Bjerke, kan være å klikke deg rett inn her og kjøpe et av de ferdigvurderte kupongforslagene til Dagbladets egen hesteekspert Bengt Berg.

Hans forslag her på Dagbladet.no har gitt fem- og sekssifrede gevinster flere ganger det siste året.

For to uker var V65\'en så lett at det ikke ble utbetaling for fem rette. Og forrige onsdag var rebusen så vrien at ingen greide seks rette. Dermed er det dobbelt jackpot i kveld med over fire millioner ekstra kroner i potten.

Tredobbelt betalt

Det betyr at du får tredobbelt betalt for seks rette, enten du tra hele kassa eller det blir en "logisk" V65-rekke.

Bengt Berg bruker 1 Valle Verner i V65-2 med Bjerke-champion Geir Vegard Gundersen som kveldens. At eier og trener Trond Lindbak og kusk Geir Vegard Gundersen er optimist, kan du lese her.

Interessant er det å følge Bjerke-championens ferske tipsforslag i fagbladet Trav- og Galopp-Nytt i dag.

GV banker 3. valg

 HAR VUNNET FØR:  Stjernelyn og Andre H. Stensen har vunnet sammem på Bjerke før. Foto: HESTEGUIDEN.COM
HAR VUNNET FØR: Stjernelyn og Andre H. Stensen har vunnet sammem på Bjerke før. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Der bruker han bare 3 Eld Lynet ved siden av sin egen hest på kupongforslaget. Det vitner om at kusken er optimist utover det vanlige. Det er sjelden toppkuskene bankertipper seg selv. 

GV, som han kalles i kortform, har et annet interessant innspill i sitt ferske tips.  Han mener kollega Andre H. Stensen kjører dagens beste bankerforslag. 4 Stjernelyn i V65-1 er bare et tredjevalg ved 14-tiden.

Og Stensen - også han kjent som en nøktern kusk med god oversikt over formen til egen hest og konkurrentene - fyrer opp under kveldens sjansebanker.

Hadde slått kveldens favoritt

- Min hest vinner når som helst, sier Stensen til rikstoto.no om Stjernelyn, som trolig hadde slått storfavoritten i samme løp i kveld, 1 Brenne Kongen, i samløp i Sverige sist.

Nå har Stjernelyn hatt fri fra løpsbanen i sju uker, og hesten er vanligvis god i første løp etter pause.