FREDES: Per Joar Hansen får fortsette som Rosenborg-trener, til tross for en dårlig start på sesongen, og en flau cupexit mot Ranheim i går. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
FREDES: Per Joar Hansen får fortsette som Rosenborg-trener, til tross for en dårlig start på sesongen, og en flau cupexit mot Ranheim i går. Foto: Ned Alley / NTB ScanpixVis mer

- Min stilling ble ikke diskutert på styremøtet

Men Perry tar selvkritikk.

(Dagbladet): Rosenborg holdt i kveld et lenge annonsert styremøte på Brakka i Trondheim. Etter gårsdagens flaue cupexit for Ranheim, ble det på forhånd spekulert i om trener Per Joar Hansen kunne få fyken på dette møtet, som blant annet Adresseavisa meldte. 

Men til Dagbladet sier «Perry» at han får fortsette.

- Ja, jobben er fortsatt min. Min stilling ble ikke diskutert på styremøtet. Jeg føler at jeg har full tillit, og jeg oppfattet stemninga som normal og god, sier Rosenborg-treneren til Dagbladet. 

Misfornøyde spillere Han er imidlertid klar på at den dårlige trenden må snus. Sjuendeplass etter elleve serierunder og den nevnte cupexiten er ikke bra nok i Trondheim. Det fikk han også beskjed om fra styret i kveld. 

- Styret er ikke fornøyd med sesongen så langt, og det er selvsagt ikke jeg heller. Det har ikke vært bra nok, og da må vi i trenerteamet og spillergruppa snu det sammen, sånn at vi kommer styrka ut av det på andre sida. 

Ifølge NRK skal det være misnøye i spillergruppa om kommunikasjonen mellom Per Joar Hansen og spillerne i Rosenborg. Treneren bekrefter overfor Dagbladet at det er spillere som ikke er helt fornøyd, men sier det er naturlig. 

- Jeg hadde et godt og konstruktivt møte med spillerne i dag. De fikk uttrykt sine følelser. Når man er i motgang, sånn som vi er, vil det alltid være noen spillere som er misfornøyde. Sånn er det i alle klubber. 

Tre punkter Det blir ingen endringer i det sportslige apparatet i Rosenborg. Både Hansen og assistenttrener Bård Wiggen får fortsette. Styret skal ikke ha kommet med konkrete forslag til endringer som må til, men i stedet tok Rosenborg-treneren selv initiativet til å foreslå endringer

Nøyaktig hva som skal gjøres, vil ikke «Perry» utdype, men han sier det er vanskelig å gjøre noe på kort sikt. 

- Nå skal jeg prøve å få orden på laget inn mot Lillestrøm-kampen. Da kommer vi nok ikke til å gjøre så mye annerledes enn før, det handler først og fremst om å ta ut det rette laget. Det har jeg ikke alltid klart denne sesongen.