Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Min største nedtur

Lyon-Brugge 3_0. Sonny Andersson scoret to minutter på overtid og knuste Rune Lange og Trond Sollieds håp om avansement i UEFA-cupen. - Jeg trodde ikke det jeg så, sa Lange etter kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med 4-1 fra hjemmebane regnet de fleste med at Brugge skulle ta seg til fjerde runde i UEFA-cupen på bekostning av Lyon. Men brasilianeren Sonny Andersson hadde andre planer for returoppgjøret i Frankrike.

Stille

To minutter på overtid kom Anderson alene med keeper og sendte Brugge ut av UEFA-cupen med sitt tredje mål for kvelden.

Etterpå var det stille i Brugges garderobe, og ikke engang Trond Sollied sa et ord. Brugge var slått ut på bortemålsregelen med 4-4 sammenlagt.

- Jeg har aldri opplevd at det har vært så stille i garderoben. Trond sa ingen ting, og alle var så fryktelig skuffet. Det er nok den største nedturen jeg har hatt på fotballbanen, sa Rune Lange til Dagbladet.

Forferdelig

Lange spilte de første 71 minuttene av kampen, men fikk til lite. Da han gikk av banen, satte han seg på benken for å få med seg avslutningen.

- Det så ut som om vi hadde full kontroll, men så to minutter på overtid mistet vi ballen i angrep og Lyon kom på kontring. Det var helt forferdelig da Anderson satte inn nådestøtet. Jeg trodde ikke det jeg så, forteller Lange.

Hele Norges coronakart