- Min unorske stil kan slå feil ut med tanke på janteloven

Derfor vraker sponsorene Henrik Ingebrigtsen (23).

P {margin-top:0;margin-bottom:0;}


Henrik Ingebrigtsen er på plass i Moskva, klar til åpningsdistansen onsdag. Også foto av pappa Gjert Ingebrigtsen.Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet
Mottatt fra epost: 13.08.2013 Henrik Ingebrigtsen er på plass i Moskva, klar til åpningsdistansen onsdag. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet
P {margin-top:0;margin-bottom:0;} Henrik Ingebrigtsen er på plass i Moskva, klar til åpningsdistansen onsdag. Også foto av pappa Gjert Ingebrigtsen. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet Mottatt fra epost: 13.08.2013 Henrik Ingebrigtsen er på plass i Moskva, klar til åpningsdistansen onsdag. Foto: Pål Marius Tingve / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JESSHEIM (Dagbladet): Sommeren 2012: En ung mann fra Sandnes blir i løpet av noen få sommeruker Norges nye idrettshelt. EM-gull, 5. plass i OL og en «northugsk» væremåte fikk sponsorekspertene til å varsle storm.

- Framtiden blir som natt og dag. Allerede neste år vil Ingebrigtsen minst tjene over millionen, kanskje opp mot to millioner, sa Bislett-general Steinar Hoen til Aftenbladet etter OL i London.Vel, så feil kan man ta. Henrik Ingebrigtsen har riktignok støtte fra en bilprodusent og en utstyrsleverandør, men der stopper det. Millionene uteblir, og det til tross for at den sportslige suksessen har fortsatt, sist med EM-sølv i sommer.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer