Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Mine fantastiske jenter... Dere er min styrke, i tykt og tynt

Uhrenholdt Jacobsen takker lagvenninnne for støtten og sørgebåndene.

 TAKKER:  Marit Bjørgen og de norske jentene går med sørgebånd for å vise sin støtte til lagvenninnen.  Foto Thomas R Skaug  / Dagbladet
TAKKER: Marit Bjørgen og de norske jentene går med sørgebånd for å vise sin støtte til lagvenninnen. Foto Thomas R Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

•  Følg alt fra OL i Sotsji i vårt livestudio

(Dagbladet): I går kom den triste beskjeden om at Astrid Uhrenholdt Jacobsen uventet og plutselig mistet sin bror og treningskamerat.

Under dagens 15 kilometer med skibytte viser Marit Bjørgen, Therese Johaug, Heidi Weng og Kristin Størmer Steira sin respekt ved å gå med sørgebånd.

I går kveld hadde troppen en fellessamling, hvor landslagstrener Vidar Løfshus forteller at det ble felt mange tårer.

Uhrenholdt Jacobsen skulle ikke gå dagens distanse, og ba om at de fire norske jentene skulle ha fokus på det sportslige.

Og mens Bjørgen & co gikk i langrennsløypene, takket Uhrenholdt Jacobsen for støtten på Twitter.

- Mine fantastiske jenter... Dere er min styrke, i tykt og tynt. Takk for sørgebånd. Evig takknemlig, om det blir medaljer eller ei, skriver 27-åringen.

Hun har ikke bestemt seg for om hun skal bli eller dra hjem ennå, men var ute i løypene og gikk en rolig treningstur i morgentimene i dag.

Hele Norges coronakart