Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Mine ord betyr ikke noe lenger

Hushovd tror Kjærgaards dopløgner mistenkeliggjør ham selv.

FØLER SEG MIDTENKELIGGJORT: -  Vi har sett igjen og igjen at folk har løyet helt til de sprekker, derfor betyr ikke mine ord noe lenger, sier Thor Hushovd etter at Steffen Kjærgaard i dag sto fram som dopingforbryter. Foto: TORBJØRN KATBORG GRØNNING
FØLER SEG MIDTENKELIGGJORT: - Vi har sett igjen og igjen at folk har løyet helt til de sprekker, derfor betyr ikke mine ord noe lenger, sier Thor Hushovd etter at Steffen Kjærgaard i dag sto fram som dopingforbryter. Foto: TORBJØRN KATBORG GRØNNING Vis mer

Sykkelprofilen Thor Hushovd mener dopinginnrømmelsene til Steffen Kjærgaard bidrar til å mistenkeliggjøre ham.

Hushovd var på et treningsopphold i Belgia da dopingsaken til Kjærgaard sprakk i dag. Han omtaler den som den største skandalen i norsk idrett.

- Det slo ned som en stor bombe. Ikke bare er han en tidligere norsk toppsyklist, men også sportssjef. Det er vanskelig i farten å komme på andre ting som har skjedd, men dette er nok den største bomben som har slått ned i Norge, sier Hushovd til Fædrelandsvennen.

34-åringen innrømmer at innrømmelsene til Kjærgaard og andre dopingavsløringer bidrar til å også mistenkeliggjøre ham.

- Ja, jeg føler meg selvfølgelig mistenkeliggjort. Når folk rundt deg hele tiden blir tatt, og nå attpåtil en nordmann. Jeg har hele tiden hatt den tankegangen om at nordmenn ikke har gjort noe. Folk har lov å sette spørsmålstegn, men jeg vet hva jeg har gjort uten å ta snarveier, og det er jeg veldig stolt av. Samtidig vet jeg at de ordene ikke betyr noe nå. Vi har sett igjen og igjen at folk har løyet helt til de sprekker, derfor betyr ikke mine ord noe lenger. Det synes jeg er veldig leit, sier Hushovd.

(NTB)