UT MOT PRESIDENTEN:Justyna Kowalczyk (t.v) kjemper for bedre støtteapparat via Facebook. Hun mener rivaler som Marit Bjørgen ler av henne.  Foto Hans Arne Vedlog   /   Dagbladet
UT MOT PRESIDENTEN:Justyna Kowalczyk (t.v) kjemper for bedre støtteapparat via Facebook. Hun mener rivaler som Marit Bjørgen ler av henne. Foto Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

- Mine rivaler ler av meg

Kowalczyk med syrlig beskjed til presidenten etter fall på trening.

(Dagbladet): Den polske skistjernen Justyn Kowalczyk la seg for noen uker siden under kniven for å bli kvitt problemene med det ene kneet. 32-åringen hadde skader på menisken og sleit med sterke smerter i høyrefoten.

For noen dager siden var hun endelig tilbake i trening, men det gikk ikke så bra. Etter seks uker på sidelinja hadde hun en «lett» treningsøkt på seks timer.

«I morges trynte jeg på rulleski. Kneet ser ut som en ballong, men det går bra», skriver hun på sin Facebook-konto.

Beskjed til presidenten Samtidig benyttet Kowalczyk anledningen til å sende en syrlig beskjed til presidenten i det polske skiforbundet, Apoloniusz Tajner.

«Det gjenstår bare å overbevise president Tajner om at det siste området man vil spare inn penger på er fysioterapi. Mine rivaler ler av meg når de får vite at jeg må kjempe om disse sakene i media», skriver hun videre.

Det er tydelig at hun er misfornøyd med at det polske forbundet sparer inn penger på viktige områder.

Ikke råd Det tok ikke langt tid før hun fikk svar av presidenten.

Han innrømmer at økonomi spiller en stor rolle.

- Selvfølgelig er det et økonomisk problem. Justyna ville ha en person jeg ikke vil nevne navnet på, men han er veldig dyr. Vi må alle ha et møte og se om vi har råd til det. En fysioterapeut er selvfølgelig en viktig person. Justyna vil ha alt med en gang. Men jeg må overbevise styret. Vi skal forsøke å gjøre vårt beste for at hun blir glad, hun er tross alt unik, sier Tajner ifølge polske Sport.

Han peker på at det ble brukt tre millioner zloty (rundt seks millioner norske kroner) på laget rundt Justyna Kowalczyk forrige sesong.