-  Mine to fineste Besiktas-mål

To magiske øyeblikk fra John Carew i går kveld resulterte i det han selv mener er hans to fineste scoringer i Tyrkia.

Besiktas slo Ankaragucu enkelt 4-1, og Carew ordnet 1-0 og 3-1 målet. Begge riktige perler, ifølge Carew selv.

- Det første var et hardt frispark fra 25 meter som gikk rett i krysset. Jeg pleier ikke score sånne mål, men dette var full klaff. En herlig følelse, sier John Carew til Dagbladet.

Typisk Carew-mål

3-1 scoringen like før pause var et mer typisk Carew-mål, hvor han fikk brukt sin enorme fart og fysikk:

- Jeg driblet av tre spillere og skjøt i nærmeste hjørne. Det er litt morsomt at mine to fineste scoringer hittil har kommet i samme kamp, sier en åpenbart fornøyd Carew, som fikk 9 av 10 poeng på spillerbørsen til avisene i Istanbul.

- I form

Carew startet på benken i VM-kvalifiseringskampen borte mot Moldova 30. mars. Med to flotte scoringer i går kveld fikk han sikkert landslagssjef Åge Hareide til å trekke på smilebåndet.

- Disse to scoringene betyr sikkert ikke så mye i forhold til landslaget. Hareide vet hva jeg står for, og jeg vet at jeg spiller om jeg er i form. Det er jeg nå, så nå gjelder det å holde på den framover, sier Carew til Dagbladet.

Han mener formen ikke har vært så god siden starten på sesongen.

- Jeg har aldri tidligere slitt så mye med skader som i år, og har dessverre gått glipp av en del kamper. Men nå føler jeg meg 100 prosent igjen, så jeg gleder meg til fortsettelsen.

Ga bort straffe

Carew kunne sikret seg et lite hat trick i går, men da Besiktas fikk straffe i det 73. minutt valgte han å la innbytter Pancu ta det.

- Det var bare for å være gem. Han hadde ikke scoret på lenge, og trengte en scoring. Det var fint for ham, sier Carew til Dagbladet.

Besiktas ligger fortsatt på fjerdeplass i Tyrkia - fire poeng bak treer Trabzonspor. Opp til serieleder Fenerbache er det hele 13 poeng. Besiktas må opp én plass for å kvalifisere seg til UEFA-cupen neste sesong.

- Vi har en mulighet til å klare det, men da må vi nok vinne seks av de sju siste kampene som er igjen av sesongen.

TILBAKE: John Carew har funnet igjen formen - og scoringsteften. I går puttet han to praktmål mot Ankaragücü.