Mini: - Beklager, Magne Hoseth. Norge og RBK er viktigere enn deg

Hoseth får det ikke som han vil.

ENDELIG: Magne Hoseth fikk endelig medgang mot Stabæk i går, men får ikke den positive analysen han etterlyste fra Mini Jakobsen.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
ENDELIG: Magne Hoseth fikk endelig medgang mot Stabæk i går, men får ikke den positive analysen han etterlyste fra Mini Jakobsen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Aalesund ga Rosenborg en gavepakke i gullkampen da de overraskende nok knuste Stabæk hele 4-1 på Nadderud.

Den store helten ble veteranen Magne Hoseth, som kom inn fra innbytterbenken, storspilte og scoret to vakre mål mot gamleklubben. Etter kampen sendte han følgende melding til fotballekspert Mini Jakobsen:

- Alt jeg tenker på er hva Mini skal si på Fotballkveld på TV 2 i morgen, sa Hoseth til C More rett etter kampslutt.

Bakgrunnen for utspillet er Minis kritiske analyse av Hoseth etter 2-1-seieren mot Sandefjord i forrige kamp. Da snudde AaFK kampen etter at den tidligere landslagsspilleren ble byttet ut.

Mot Stabæk i går var det motsatt. Derfor håper Hoseth at han denne gang ville høste ros fra TV 2s fotballeksperter.

INGEN ANALYSE: Mini Jakobsen kommer ikke til å gi Magne Hoseth analysen som han etterlyste i går.
Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
INGEN ANALYSE: Mini Jakobsen kommer ikke til å gi Magne Hoseth analysen som han etterlyste i går. Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix Vis mer

- Jeg hørte det der, men jeg vet ikke om jeg skjønte helt hva han mente, sier Mini til Dagbladet.

- Får Hoseth det som han vil?

- Jeg så at han spilte en god kamp og scoret to flotte mål, men det blir nok ingen analyse av ham i Fotballkveld. Beklager, Magne Hoseth. Norges EM-playoff og Rosenborgs gulljakt er viktigere enn deg i kveld, konkluderer Mini.

Tøff sesong Hoseth har hatt en svært tøff sesong med mange skader og lite spilletid. Det startet i Viking i vår og fortsatte i AaFK i høst.

- Disse skadene har vært noe skikkelig dritt. Jeg vil jo bidra mer enn dette. Det er spesielt irriterende når jeg føler at jeg var skikkelig på gang, sa 35-åringen til Dagbladet tidligere i høst.

I går løsnet det imdlertid endelig for veteranen, men en positiv ladet analyse får han imidlertid ikke fra Mini.

JUBEL: Slik jublet Magne Hoseth og Leke James etter 4-1-seieren over Stabæk.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
JUBEL: Slik jublet Magne Hoseth og Leke James etter 4-1-seieren over Stabæk. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Hoseths lagkompis i AaFK, Bjørn Helge Riise, tror ikke akkurat at det går innpå midtbaneeleganten fra Averøya.

- Det går naturligvis fint. Kritikken han fikk sist bare preller av Magne. Det var godt å se ham i så godt slag i går, sier Riise til Dagbladet.

- Han var svært delaktig med to mål og godt spill. Det var det ideelle innhoppet. Han er utrolig flink til i den hengende rollen i mellomrommet. Nå scorer jo han mål i tillegg, sier Riise og gliser.