- Mini bør ikke kommentere RBK

Bernt Hulsker er oppgitt over Mini som hevder at Molde-spissen filmet seg til straffe mot Rosenborg. Han mener Minis RBK-tilhørighet burde hindre ham i å kommentere klubben på TV2.

- Jeg skjønner ikke at de slipper ham til. Det blir jo helt feil. Mini bør holde seg unna å kommentere Rosenborg - han hører jo til der, sier Hulsker til VG.

Mini ropte om filming da han var ekspertkommentator kampen mellom RBK og Molde søndag. Han klarte også å hisse opp hovedkommentator Ersnt A. Lersveen til å hevde at det luktet vondt av straffesparket som dommer Terje Hauge ga Molde da Erik Hoftun felte Hulsker. Karl Oskar Fjørtoft reduserte til 2-1 på straffesparket, det ble også sluttstillingen i kampen.

Mini Jakobsen ble bare sikrere og sikrere på at Hulsker filmet etter at han så reprisene, og vektla på nesten direkte TV at det ikke hadde sammenheng med at han var tidligere RBK-spiller.

Dommer Terje Hauge ble imidlertid mer sikker på at han hadde gjort riktig i å blåse straffe:

- Hoftun treffer Hulsker på foten. Slik jeg ser det, er det klart at Hulsker gjør litt ekstra ut av fallet, men jeg er overbevist om at forseelsen kvalifiserer til straffespark, sier Hauge til VG.

Bernt Hulsker er i alle fall ikke det minste i tvil:

- Hoftun var borti beinet mitt, og det er ikke tvil om at det er straffe. Jeg vet at han Jacobsen fremdeles er Rosenborg-supporter, sier Hulsker.

(Dagbladet.no)