Mini fikk så øra flagret

I frokost-går morges presiserte Mini helt korrekt at den Eggen-omtalte fellinga av Christer Basma hadde foregått utenfor Bayerns 16-meter. Da reagerte RBK-treneren med en ukontrollert utblåsing av vulkansk karakter.

- Jeg har ikke sett på makan, sier Mini til Dagbladet. - Jeg tror jeg aldri har sett han Nils så til de grader forbanna. Så det eneste jeg kunne gjøre var å forlate frokostsalen. Nå er det bare sju dager igjen til jeg legger opp. # Det er lov å være sint i Rosenborg, men bare i ett sekund på rad, heter ett av klubbens postulater. I München ble det utvidet til to dager på rad. For Eggens forsvar av de små fotballnasjonene på den store internasjonale arenaen er så inderlig at han blåser i hva som er rett og galt.

Dommerne er et instrument for G7-landene og det han kaller fotballkapitalismen.

Noen centimeter rundt Bayern Münchens straffefelt forandrer ikke på det.

Fem strake tap

Rosenborg er nå i den meget uvante situasjonen at de har tapt fem fotballkamper på rad. I trening og Champions League har nederlagene kommet mot Brøndby, Gent, Dinamo Kiev (2 ganger) og Bayern. Men at laget er i trøbbel - og at Carew-saken preger spillernes prestasjoner - tror ikke sportsdirektør Rune Bratseth noe på. Og ikke ser han mørkt på framtida heller.

- Det er en litt vond sirkel, sier Bratseth til Dagbladet. - Nils er sliten, spillerne sier noe negativt og så henger media seg på og skaper saker. Men jeg ser ikke negativt på det og det er ingen grunn til å henge med hodet. Man skal slite hardt for å slå oss framover.

- Er ikke Carew-saken ødeleggende?

- Skal det prege noen, så må det være John, men han spiller jo bra. - De andre spillerne gir blaffen. De vet at det blir salg til sommeren og forholder seg til det.

Vil avslutte salget

Foruten Dortmund, som etter forhandlingsbruddet per dato befinner seg litt på sidelinja, følger PSV og Valencia nøye med i Carew-saken. De holder seg oppdaterte via Rune Bratseths mobiltelefon.

- De er spente på hva som skjer på møtene med Dortmund, men bekrefter at de er der. De sier de vil være med, sier Brateth.

- Og Arsenal?

- Jeg vet at de var på Olympiastadion, men jeg har ikke snakket med dem. Jeg ønsker også å bli ferdig med denne saken, men jeg kan likevel ikke gi noe tidspunkt for når det vil skje, sier RBK-direktøren til Dagbladet. # SINT: RBK-trener Nils Arne Eggen var rasende på dommeravgjørelser mot Bayern München tirsdag kveld. I går morges var han minst like sint på Mini. # Foto: SCANPIX/ARNT E. FOLVIK #

UTSKJELT: Mini ble skjelt ut av Nils Arne Eggen i går morges.

Sint Skikkelig sint, vel så sint som på dommeren mot Bayern, var Eggen på Mini i går frokost.