- Mini har ikke peiling på hvordan jeg lever

Trond Sollied slår tilbake mot påstandene.

PÅ VILLE VEIER: Trond Sollied forstår ikke hva Mini mener med kritikken mot ham. Her er de to i dagene som Rosenborg-ansatte. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
PÅ VILLE VEIER: Trond Sollied forstår ikke hva Mini mener med kritikken mot ham. Her er de to i dagene som Rosenborg-ansatte. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I gårsdagens sportsnyheter hevdet TV 2 at Trond Sollied er uønsket av NFF fordi de ser på ham som «uforenlig med de verdiene som fotballforbundet står for».

TV 2-ekspert Jahn Ivar Mini Jakobsen fulgte opp med følgende forklaring:

- Han har resultater inne på fotballbanen som er helt fantastisk, men dessverre så tror jeg han har en livsstil som gjør at han ikke kan være sjef for det norske landslaget, sa Mini.

I dag slår Trond Sollied tilbake. I et intervju med VG slår den nylig avgåtte Heerenveen-treneren fast at han ikke tar Mini seriøst.

- Jeg bryr meg ikke. Mini har ikke peiling på hvordan jeg lever. Jeg har bodd 10 år i utlandet, så hvem vet om min livsstil? Jeg er kanskje hjemme fem-seks ganger i løpet av et år. Ellers er jeg hjemme i Nederland, sier Sollied.

Profftreneren mener ting er annerledes når man er 20, enn når man er 50.

- Jeg har en familie, og det er stort sett fotball hver dag. Jeg har faktisk en kjedelig livsførsel, jeg er storte sett alltid hjemme, sier Sollied.

- I gjerningsøyeblikket sier folk mye rart. Jeg synes vi skal holde oss til det vi kan. Hvis jeg vil bore etter olje så ringer jeg ikke en elektriker. Og jeg skjønner jo at Mini aldri har vært på fest. Hvis Mini mener noe om meg, så burde han ringe. Hadde jeg ment noe om Mini, ville jeg ringt ham, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.