Mini har sjøl «tatt en Årst»

Mini Jakobsen var knallhard i sin kritikk av Ole Martin Årst fordi han prioriterte fødsel foran kamp. Men sjøl har han gjort akkurat det samme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For 11 år siden droppet nemlig Jahn Ivar «Mini» Jakobsen en viktig kamp og fløy halve Europa for å rekke sin datters fødsel.

Kona til Mini, Anita Hegvik Jakobsen, så ikke sendingen i går. Men utover kvelden ble hun gjort behørig oppmerksom på ektemannen uttalelser.

- Jeg skjønner ikke at han kan ha sagt noe sånt, ler Anita og minnes desemberdagen i 1992 da deres første datter Lena ble født

- Han spilte for Young Boys i Sveits, jeg hadde reist hjem til Trondheim i god tid før fødselen. 6. desember skulle Young Boys spille seriekamp, og Monaco skulle se Jahn (Mini - red.anm) i aksjon. De var interessert i å kjøpe ham. Men Jahn reiste hjem fra Sveits før kampen. Han tok ikke sjansen på å vente. Da jeg fødte, var han sammen med meg - ikke på fotballbanen.

Anita Hegvik Jakobsen legger til at også da datteren Jannicke kom til verden for sju år siden, var fotball-mannen hennes beredt på å droppe en viktig Champions League-kamp med Rosenborg:

- Men da gikk jeg over termin. Så det slapp han, minnes Anita, som er overbevist om at ektemannen ville gjort samme valg også i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer