- Mini holder mye høyere klasse enn Fjørtoft

Riise har sett dem begge.

- HAR BEHOLDT TOUCHEN: Mini i aksjon under kjendiskamp på Ekbergsletta under Norway Cup i sommer. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Dagbladet
- HAR BEHOLDT TOUCHEN: Mini i aksjon under kjendiskamp på Ekbergsletta under Norway Cup i sommer. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): John Arne Riise var tilskuer da Jan Åge Fjørtoft, som styreleder i veldedige organisasjonen MTG United Football for Peace, samlet gamle fotballhelter til showturnering på Lillestrøm i helga.

Og Riise trekker fra Jahn Ivar «Mini» Jacobsen på vinnerlaget Rosenborg som den mest imponerende av veteranene som var i LSK-hallen.

- Jeg så ikke finalen, men jeg så de tre første kampene. Og Mini har det i seg. Han er ikke den som jobber mest defensivt - han er stående ving - og veldig god offensivt. Det var utrolig moro å se på tidligere storspillere herje, sier Riise til Dagbladet.

Fjørtoft var også raskt ute med ros til Mini, og kåret i en twittermelding RBKeren til banens beste i finalen.

- Skuffende Fjørtoft Turneringssjefen selv får imidlertid slett kritikk fra John Arne Riise.

- Fjørtoft var veldig skuffende. Han har mistet touchen, og var i veldig dårlig form. Nei, det var ikke bra. Mini var mange, mange, mange ganger bedre enn Fjørtoft. Han var ikke så mye mer bevegelig, men du så bare at han hadde mer klasse, sier Riise.

- Ja, det er riktig, innrømmer Fjørtoft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer