Mini inn i RBK-styret

TRONDHEIM (Dagbladet): - Nå er jeg Nils Arnes sjef, gliser Mini Jakobsen. Han hopper inn i Rosenborgs styre etter Bjørn Wirkola.

Det ble vedtatt med akklamasjon på klubbens årsmøte i går kveld. Der spådde direktør Nils Skutle at om fem år vil Rosenborg betale sine beste spillere minst fem millioner kroner hver.

- Da skal jeg ikke legge opp likevel, ropte Mini fra salen.

Men det er nok ingen vei tilbake for den blide nordlendingen: Snart er spillerkarrieren over, og da kan det være greit å engasjere seg i klubbens styre.

- Jeg føler at jeg har en del å bidra med, og jeg tror det kan være bra for styret å få inn en person som har i friskt minne hva det vil si å være spiller i klubben, sier Mini til Dagbladet.

Han kommer inn som en av to varamedlemmer, men valgkomiteens leder gjorde det klart at disse regnes som potensielle styremedlemmer.

- De skal etter hvert rykke opp, sa komitéleder Håkon Fagerhaug, som mener at Mini har fine kvaliteter og vil bli er friskt pust i styret.

Det nyvalgte styremedlemmet var ikke akkurat preget av gravalvor etter at årsmøtet var unnagjort.

- Nå skal jeg skynde meg å få opp lønningene til spillerne i A-laget, så skal jeg presse dem ned igjen om en måned og få opp lønningene på old boys-laget, vitset Mini.

Rosenborgs hjemmeside
Rosenborgs hjemmeside Vis mer

Det nye vervet til tross: Mini vil nok fortsatt være Mini.

kjell-ivar.myhr@dagbladet.no

LYKKE TIL: Mini blir lykkeønsket av Ola By Rise. I bakgrunnen Rune Bratseth.