Mini må venne seg til Mari

TRONDHEIM (Dagbladet): - Mari fra Dagbladet er hjertelig velkommen i garderoben. Hvis det er noen som er redde for stellet sitt, så får de beholde broka på!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Slik lød den helt klare meldinga fra RBK-trener Nils Arne Eggen i går formiddag. I direktesendt debatt med Dagbladets reporter Mari K. By Rise i NRK P1 slo Eggen fast at det fortsatt skal være åpen garderobedør etter RBK-kampene. Både kvinnelige og mannlige journalister slipper inn og får snakke med hvem de vil.

Tidligere i uka fikk avisa motsatt beskjed, etter at avisas kvinnelige reporter følte seg lite velkommen blant gutta i RBK-garderoben sist søndag.

- Dagbladet må sende en mann. Vi må få lov til å velge hvem vi vil være naken for, sa Mini, og fikk støtte fra direktør Rune Bratseth.

I går ble både spillere og direktør satt på plass av Nils Arne Eggen, som nok en gang demonstrerte hvem som er sjefen på Lerkendal:

- Vi må finne en balansegang. La oss si en ti minutter, et kvarter, mens alle beholder broka på. Det har litt med sånn bluferdighet å gjøre, er det ikke det det heter? Ellers kan jo ungguttene godt kle av seg, de har jo noe å vise fram. Det er verre med meg, da vet du, jeg som nærmer meg 60 år. Da er det jo ikke noe stas lenger! La oss se på dette litt spøkefullt, sa en munter RBK-trener til NRKs reporter Anne Berit Dyngeland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer