Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mini og Løken ville brukt mer tid før trenersparking

Dumt med hast.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Molde-fansen startet aksjonen allerede søndag, med banner om at Arild Stavrum skal gå som trener. Også HamKam-fansen har gitt uttrykk for at tålmodigheten med Frode Grodås er slutt.

I dag fikk de viljen sin på Hamar, Grodås gikk på dagen.

NRK-ekspertkommentator Karl Petter Løken snakket med Dagbladet.no rett før hamarlaget kvittet seg med treneren. Da syntes han det var bra at nedrykksklubbene ikke hadde tatt noen avgjørelse.

- Jeg synes det er helt riktig av klubbene å ikke gjøre noe forhastet. De må se på årsak og virkning. Uansett om en sesong går bra eller dårlig er det lurt å bruke mye tid på en slik avgjørelse, sier Løken til Dagbladet.no.

Han liker både Grodås og Stavrum som typer, og håpet klubbene ville ta en grundig gjennomgang av hele støtteapparatet over tid.

- Klubbene må ikke handle emosjonelt, og heller finne ut hvor veien videre går. Det går fortere og fortere i svingene, i alle typer virksomhet, sier Løken.

Også TV 2-ekspert Mini Jakobsen syntes det var fornuftig at verken Stavrum eller Grodås hadde fått fyken, like før det skjedde sistnevnte.

- Uten at jeg feller en dom synes jeg generelt at du skal bruke lang tid på dette. Det er ingen vits i å halshugge folk etter bare et par-tre dager. Finnes det noen bedre alternativer? Det må de finne ut av først, sier Mini til Dagbladet.no.

Han mente HamKam gjerne kunne ventet noen uker med en avgjørelse.

- Det er håpløst å ta forhastede beslutninger, sier Mini.

SKEPTISK: Kalle Løken var skeptisk til at treneren skulle sparkes denne uka. I dag skjedde det i HamKam.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!