Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mini og Strand skadd

Bør du selge spillere i drømmelaget ditt? Her er siste nytt foran tippeligaens og 'Mitt drømmelag's 4. runde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Husk at du kan selge og kjøpe spillere helt fram til søndag kl. 17.00 denne runden i 'Mitt drømmelag. Det er bare én time før kampstart.

Søndag:

Bodø/Glimt - Brann

Glimt: Suksesspissen Eivind Eriksen kan bli tvunget til å stå over i Glimt. Han sliter med det som kan være et tretthetsbrudd i foten. Arild Berg er klar for benken igjen, og får trolig sin årsdebut.

Brann: Bergenserne har Arne Vidar Moen tilbake etter soning. Både Roy Wassberg og Thorstein Helstad er borte på grunn av skader. Det samme gjelder fortsatt kjempespissen Mika Kottila, som ble skadd i serieåpningen. Brann vant endelig sist, men slipper inn mål i bøtter og spann.

Kongsvinger - Rosenborg

KIL: Steinar Adolfsson er sannsynligvis tilbake for KIL etter at han kolliderte med et reklameskilt og ødela skulderen for to kamper siden. Han kommer kanskje inn i stedet for Filip Apelstav. Ellers er det uklart omkring Abdul-Karim Ahmed. Hans reise i forbindelse med U-VM i Nigeria har tatt så lang tid at trener Per Brogeland er irritert. Ingen seirer for KIL så langt, men hedmarkingene har hengt godt med i flere kamper og var nære ved å stikke av med poengene mot Molde for 14 dager siden.

RBK: Midtbanemotor Roar Strand sliter med skade etter landskampen mot Georgia. Mini Jakobsen har et håp om å spille på trass av en lårstrekk og ettervirkninger av akillesoperasjonen. Mini kom inn og reddet ett poeng sist helg. - Men det kan også være at jeg må bli hjemme, sier Mini. Rosenborg må rette opp den elendige sesongstarten.

Moss - Odd Grenland

Moss: Leif Erik Andersen kan få sjansen i midtforsvaret for første gang denne sesongen. Tommy Sylte er usikker. I dag tok han stingene etter et kutt i beinet for to uker siden. Christian Johnsen, målscorer sist, aspirerer til en angriperplass.

Odd: Skienslaget endrer ikke på sitt suksessrike lag som jakter på seier nummer fire av fire mulige. Finnen Sami Mahlio fortsetter uflaksen. To armbrudd har ødelagt oppkjøringen. Nå er han slått ut av influensa. Kan Odd få sin fjerde strake seier i tippeligaen?

Tromsø - Viking

TIL: Robin Berntsen må stå over på grunn av rødt kort mot RBK i forrige runde. Thomas Hafstad har fått en vridning i kneet og er uaktuell. Rune Lange fikk seg en stygg smell i ankelen i onsdagens U-landskamp. Usikkert om han spiller søndag.

Viking: Midtstopperne Thomas Solberg og Helge Bjønsaas er fortsatt skadet, det samme er Bjørn Berland. Rikardur Dadason gjorde et vellykket innhopp mot Lillestrøm og får tillit i førsteelleveren søndag. Ingen karantener i Viking, som skuffet stort mot LSK sist.

Skeid - Strømsgodset

Skeid: Trolig minimale forandringer etter forrige ukes tap borte mot Odd. Iver Sletten er fortsatt tvilsom, men han nærmer seg formen. Ellers ingen skader eller karantener.

Strømsgodset: Jostein Flo er frisk og spiller alene på topp for SIF. Ousman Nyan er på vei tilbake etter skade, og sitter kanskje på benken. Brødrene Erik og Rune Hagen er fortsatt skadet. Vegard Strøm må stå over etter å ha pådratt seg tre gule kort på like mange kamper. Anvendelige Anders Michelsen overtar trolig hans plass i forsvaret.

Lillestrøm - Stabæk

LSK: Trener Arne Erlandsen mangler fortsatt tilbakemelding fra Runar Kristinsson og Heidar Helguson, som har spilt landskamp for Island. Ellers stiller overraskelseslaget Lillestrøm uten nye skader eller karantener fra forrige serierunde.

Stabæk: Axel Kolle ligger an til å spille i stedet for svenske Jesper Jansson, som i dag ble solgt til belgiske Genk. Petter Belsvik er ute med skade, og Christian Michelsen (eks-Clausenengen) får trolig sin debut fra start i hans fravær.

Mandag:

Vålerenga - Molde

Vålerenga: Drillo har et luksusproblem i angrep denne gangen: Pascal Simpson er klar igjen for VIF, og det samme er Kjell Roar Kaasa. Mikko Kavén holdes fortsatt på benken av overraskelsen Øyvind Bolthof, som denne uka reiste til Georgia med U21-laget. Venstreback Hai Ngoc Tran er på vei tilbake, men r usikker. Hovi vikarierer. Keeper Tore Krogstad og Leo-kopien Bjørn Viljugrein er fortsatt langtidsskadet. Ingen karantener. Trolig forandringer i midtbaneleddet etter kampen mot Strømsgodset - som endte med utklassing og 3-0-seier.

Molde: Unggutten Thomas Mork fikk feber på Georgia-turen med U-landslaget og er litt usikker i Molde. Mork har kommet inn som innbytter tidligere. Ingen skader eller karantener. Stiller trolig med samme mannskap som satte Bodø/Glimt på plass i helgen.

<B>UTE PÅ SØNDAG:</B> Glimt-spiss Eivind Eriksen er et funn på 'Mitt Drømmelag' med en prislapp på 500 000 kroner. Men søndag er han skadd, trolig har han et tretthetsbrudd i foten.
UTE MOT KIL: Norge og Rosenborgs indreløper Roar Strand kom skadd hjem fra Georgia. Spiller neppe borte mot Kongsvinger søndag.
<B>I FARTA IGJEN:</B> Vålerengas svenske spiss Pascal Simpson er friskmeldt foran Molde-kampen. Men får han spille? Her i aksjon mot Chelsea i mars.