Mini raser mot Haugesund

LERKENDAL (Dagbladet): Rosenborg- Haugesund 1- 0. - Jeg er glad for norsk fotballs skyld at vi slo Haugesund. De gjorde det de kunne for å ødelegge fotballkampen og var ikke interessert i å spille, sier en meget forbannet Mini til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Haugesund kom til Lerkendal med fem mann i forsvarsrekka i tillegg til fire mann på midten som lå ultradefensivt. Den muren greide aldri Rosenborg å spille seg gjennom.

- Det var helt ekstremt. De lå med minimum seks mann helt bakerst og bare lå og ventet på at vi skulle prøve oss, sier Mini.

Utover i kampen ble RBK-vingen mer og mer irritert på gjestene, som satset alt på 0- 0. Og da publikum begynte å pipe fordi Rosenborg ikke fikk hull på byllen, holdt han på å eksplodere.

- Hva er det folk vil at vi skal gjøre? Her prøver vi å spille fotball mot det mest defensive laget jeg noensinne har møtt, og så skjønner ikke publikum hva vi driver med. Det er helt utrolig, fortsetter Mini like rasende.

Knallet inn målet

VM-spilleren er ikke bekymret over at laget bare skapte fem målsjanser mot bånnlaget fra Haugesund. Og han er heller ikke urolig foran neste ukes mesterligakvalifisering mot Brugge.

- Brugge kommer til å spille på en helt annen måte enn de vi møtte i dag. Og da kommer vi garantert til å skape flere sjanser, sier nordlendingen, som sto for kampens eneste høydepunkt da han knallet inn seiersmålet fra hjørnet av sekstenmeteren rett før slutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer