Mini senket Brann

BERGEN (Dagbladet): Brann- Rosenborg 0- 3. - Dere kan glede dere til å følge Rosenborg i år. Med alle landslagsspillerne på plass blir dette et kjempelag, sier Mini, som scoret to mål mot erkerival Brann i går.

Branns nye ballbesittende spill lyktes langt på vei i de første 45 minuttene, men etter sidebytte på Varden kunstgras i Fyllingsdalen viste Mini og Rosenborg at de har en stor og effektiv stall bak førstelagsspillerne.

Fornøyd Mini

- Som kaptein sa jeg til spillerne før kampstart at vi var Rosenborg og at vi ikke kunne skylde på at mange spillere har reist med landslaget.

Brann var også noe reservepreget, med sentrale spillere som Per-Ove Ludvigsen, Raymond Kvisvik og Azar Karadas ute.

Ole Johan Singsdal scoret det første målet allerede i kampens sjuende minutt. Han fikk stå aleine på fem-meteren og kunne heade en retur fra Brannkeeper Ivar Rønningen inn i vinkelen. Etter like mange minutter i andre omgang tok Mini grep. Etter et pent samspill med Morten Knutsen kunne han sende ballen forbi Ivar Rønningen. Kaptein Mini avsluttet med et mål fra 16-meteren som strengt talt skulle ha vært avblåst for offside da det gjensto fire minutter av kampen.

Skuffet

Sammen med 1000 tilskuere var trener Teitur Thordarson skuffet etter kampen. Laget har vunnet de fem første treningskampene i år og tok gull i hallturneringen i Ålesund.

- Vi kommer sterkere tilbake. Det var kanskje like greit med et tap nå, slik at forventningene i Bergen blir noe dempet før seriestart, sier Mons IvarMjelde.

BEST IGJEN: Kaptein Mini scoret to ganger mot Brann.