Mini-show for sure svensker

TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborg- Helsingborg 4- 0. Mini viste solid VM-form i 30 minutter, Roar Strand var strikkball rundt svimle svensker, og da kollapset forsvaret til Åge Hareides Helsingborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg trodde etter hvert at det måtte være by-cupen hjemme i Helsingborg dette laget hadde vunnet i år, og ikke den svenske cupen, sier Mini.

Åge Hareide berømmer Mini, sammen med VM-uttatte Roar og Erik Hoftun:

- For meg er det ikke det minste overraskende at Mini er tatt med til VM. Jeg følger godt med i norsk fotball, og Mini er en spiller som bare er blitt bedre og bedre med åra.
Han har fått mer erfaring og bedre spilleforståelse. Dette samtidig med at han faktisk har beholdt hurtigheten fra yngre dager, sier Hareide.

Scoret på retur

Mini og Roar var sammen om 1- 0 etter 15 minutter. Midtbanesliteren etterlot to svimle svensker på 20 meter, før han smelte til med storslegga. Keeper måtte gi retur, og Mini scoret fra 10 meter.

- Jeg er veldig fornøyd, men det hadde vært fryktelig dumt å bomme. Både Roar og jeg er klar for en reprise på denne scoringa i VM, gliser Mini.

Gliste av svenskene

Backen Per Ola Ljung var Trondheims mest svimle og sure svenske på Dalgård-banen i går kveld - og etter hvert ufin i spillet mot Mini.

- Han var ikke helt god, men jeg måtte bare glise av mannen etter hvert som tida gikk, sier Mini.

- Var du ikke redd for å bli skadd?

- Skal ikke jeg være med i VM-troppen for å underholde, da? repliserer veteranen.

<B>SHOWMANN:</B> -Redd for å bli skadd? Nei, skal ikke jeg være med til VM for å underholde, da? sier Mini. I går scoret han på svimle svensker.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer