Mini uenig med Berg

Mini mener at Henning Berg er en offentlig person hele tiden, og at han burde stilt opp på intervju for TV2 istedet for å kjefte Ernst A. Lersveen huden full.

Episoden på Gardermoen mandag har engasjert hele fotball-Norge, og nå har også fotball-pensjonisten Mini engasjert seg. Som redaktør på internettsiden «fotball247.com» skriver Mini at Henning Berg burde valgt en annen løsning da Lersveen ba om å få intervjue United-spilleren.

«Det er greit det han gjør mot Ernst, men han kan ikke regne med å komme hjem fra England som nybakt seriemester, med landskamp om to dager, og regne med å få gå i fred på flyplassen. Jeg mener at man har en plikt som offentlig person - jeg mener han er det hele tiden! - å stille opp for norsk presse i denne situasjonen. Henning har vært med så lenge, at han bør vite det!» skriver Mini.

«Jeg skjønner godt at man kan bli lei av at pressen er etter en og vil ha kommentarer til ditt og datt. Men i denne situasjonen burde Henning ha tatt seg tid til et femminutt med TV 2.»

Hva mener du om Henning Bergs utskjellig av Ernst A. Lersveen? Si din mening og delta i diskusjonen!

Se video av episoden på Gardermoen.