Mini ute - Solskjær inn

MONTPELLIER (NTB): Norge stiller med følgende lag i åpningskampen mot Marokko i fotball-VM onsdag 10. juni 1998:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jan Ivar «Mini» Jakobsen ble ikke tatt ut i starttroppen mot Marokko. Heller ikke Vidar Riseth kom med, til tross for at Rune Bratseth mente han var sikker. Drillo valgte de solide og trygge spillerne. Frode Grodås i mål, Kjetil Rekdal på midtbanen og Tore André Flo på topp.

Selv om Drillo lar Tore André Flo lede angrepet har han gitt Ole Gunnar Solskjær sjansen på flanken. Mange tror at Solskjær vil få en mer sentral rolle på Drillos framover

Overraskelse

En overraskelse i dagens tropp er Henning Berg. Det er ikke så rart at Manchester proffen er med på laget, men han har vanligvis spilt midtstopper. I morgen har Drillo tatt ut Berg til den uvante beck-posisjonen. Etter en rekke forsvarstabber har flere spekulert hvorvidt Henning Berg holder mål. Mange har hevdet at veteranen er ute av form, og ikke tetter bakover godt nok.

I treningskampen mot Mexico spilte han bra, men en tabbe hos Berg gjorde at Mexico fikk et mål. Hans posisjon i Manchester United er også utsatt, og Berg har spilt mange kamper fra reservebenken denne sesongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer