Mini vil bli ny sportsdirektør i RBK

- Jeg har erfaring nok, sier han.

Jan Ivar «Mini» Jacobsen mener han har erfaringen som gjør ham aktuell som Rune Bratseths arvtaker i RBK, og blir skuffet om han ikke vurderes som ny sportsdirektør.

- De sier de vil ha en som har hjertet sitt i klubben. Det har jeg. De skal ha en med fotballforståelse. Det har jeg også. Jeg vet hva som kreves for å ha suksess. Folkelighet: Jeg kommer godt overens med de fleste, men jeg tør å si fra, sier han til Adresseavisen.

- Folk har kanskje en oppfatning av meg som han storkjeftede gjøgleren, og et bilde av en sportsdirektør som en alvorlig, ordentlig person. Til det er å si: Jeg har gjort de tingene jeg har gjort på en ordentlig måte.

- Jeg har levd på kontrakt siden jeg var 17 år og alltid levert de varene jeg skulle. I RBK skulle jeg score mål. Det gjorde jeg. I TV 2 er det andre som skal gjøre de dype analysene. Jeg skal trekke det store bildet. Det har jeg gjort. Mine andre kvaliteter har ikke kommet fram i de rollene jeg har hatt hittil. Folk som bare kjenner Mini fra mediene, kjenner ikke hele Mini.

(NTB)

VIL TIL ROSENBORG: Jahn Ivar Jacobsen kan tenke seg å blir RBK-direktør. Her er han sammen med Nils Johan Semb i TV 2s fotballstudio. Foto: ODDMUND LUNDE
VIL TIL ROSENBORG: Jahn Ivar Jacobsen kan tenke seg å blir RBK-direktør. Her er han sammen med Nils Johan Semb i TV 2s fotballstudio. Foto: ODDMUND LUNDE Vis mer
Mini vil bli ny sportsdirektør i RBK