Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Minister blander seg inn i managerfeide

Nok er nok.

(Dagbladet.no): Aldri tidligere har Arsene Wenger (Arsenal) og Alex Ferguson (Manchester U) kranglet heftigere enn den siste uka.

Nå blander den britiske sportsministeren seg inn. Richard Caborn ber de to gi seg med å slenge fornærmelser til hverandre.

- De er ansvarlige folk, og jeg er sikker på at de lytter til folk som meg selv og politiet. De må si nok er nok, sier sportsministeren.

Krangelen ble trappet opp da pizza og suppe skal ha blitt kastet i korridorene på Old Trafford i oktober. Da hadde United vunnet 2-0 etter straffefilming og stygge taklinger.

Wenger har vært mest spydig de siste dagene. I går antydet han at United ville vært et middels lag med videodømming av kampene. Dagen før mente han at Ferguson burde straffes for sine uttalelser om sin managerrival.

For sir Alex antydet lørdag at Wenger løftet armene for å slåss etter kampen i Manchester.

1. februar, merk deg datoen. Da møtes lagene igjen på Highbury.

I påvente av hatkampen har FA allerede kalt de to inn til krisemøte, og sportsministeren regner med at både Wenger og Ferguson tar til fornuften.

- Det er på tide å være litt seriøs. De er to av de beste managerne i verden, de er en stolthet for engelsk fotball, sier Caborn.

Politiet er på sin side bekymret for at aggresjonen mellom trenerne skal smitte over på fansen.

- Det vil være uansvarlig å fyre oppunder i intensitet og fiendskap mellom tilhengerne. Det må stoppes, sier Barry Norman ved Metropolitan-politiet.

SKOTSK MOT FRANSK:</B> Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger blir ikke bedre venner som årene går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media