Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Minister i klovnebukser

Og nå skal curlinglaget lade opp med OL-mester Trulsens røverhistorier.

 KAN GAMET:  Lagleder og OL-mester fra 2002, Pål Trulsen, fikk hjertelige finaleoppmuntringer fra kulturminister Anniken Huitfeldt etter semifinaleseiren over Sveits i natt.  FOTO: LISE ÅSERUD, SCANPIX.
KAN GAMET: Lagleder og OL-mester fra 2002, Pål Trulsen, fikk hjertelige finaleoppmuntringer fra kulturminister Anniken Huitfeldt etter semifinaleseiren over Sveits i natt. FOTO: LISE ÅSERUD, SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
Kongen takket nei. Men kulturminister Anniken Huitfeldt fulgte curlinggutta med klovnebukse på torsdag.

Hun var på plass da Norge slo Sveits 7-5 og sikret finaleplassen. Gullkampen mot Canada går lørdag.

Kong Harald fikk overrakt den etterspurte curlingbuksen tidligere i uka.

Han takket høflig og tok den med til hotellet i Whistler. Trulsens røverhistorierGullhåpene i curling regner med å lade opp med røverhistorier fra Pål Trulsen.


 KLOVNER I KAMP: Kulturminister Anniken Huitfeldt matchet antrekket da hun gratulerte Torger Nergård og Christoffer Svae med OL-finale i natt. FOTO: LISE ÅSERUD, SCANPIX.
KLOVNER I KAMP: Kulturminister Anniken Huitfeldt matchet antrekket da hun gratulerte Torger Nergård og Christoffer Svae med OL-finale i natt. FOTO: LISE ÅSERUD, SCANPIX. Vis mer

- Pål (OL-mester i 2002) har vært her før. Det er bra for oss. Men jeg regner med at han nå kommer med en god del røverhistorier i dagene som kommer. Blant annet får vi nok høre at lagene i 2002 var mye bedre enn de som er her nå, sier skip Thomas Ulsrud.

Norge spiller OL-finale mot Canada lørdag. Der er de norske underdogs.

Men i OLs åpningskamp presset Norge kanadierne til ekstraomgang før det ble tap.


(NTB).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!