Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Minner oss på at vi driver med risikosport

Thor Hushovd reagerte med sorg på sykkeldødsfall.

REAGERTE MED SORG:  Tragedier som dødsfallet til Waylandt minner oss om at vi driver med risikosport, sier Thor Hushovd. Arkivfoto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
REAGERTE MED SORG: Tragedier som dødsfallet til Waylandt minner oss om at vi driver med risikosport, sier Thor Hushovd. Arkivfoto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Thor Hushovd reagerer med sorg på at spurterkonkurrenten Wouter Weylandts (26) dødsfall under Giro d'Italia i dag. 

Via sin trener Atle Kvålsvoll har han lagt ut følgende melding på twitter: 

«Det var med stor sorg jeg mottok beskjeden om Wouter Weylands død. Når slike tragiske hendelser skjer så blir vi minnet på at vi driver med en risikosport og at man bør tenke over livet. Det er små marginer og plutselig er alt snudd på hodet».
 
26-åringen veltet i en utforkjøring under 3. etappe av Giro d'Italia. Forsøk på gjennopplivning på stedet med hjertekompresjoner og adrenalin-behandling lyktes ikke. Kort tid etter ble han erklært død.

Hushovd sier tankene nå går til Weylandts nærmeste. 

«Jeg viser min store medfølelse til Wouters familie, venner, lagkamerater og alle andre i sykkelsporten» skriver han. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media