Minst et par episoder gjør at Molde bare kan glemme Solskjær

- Veldig mye tyder på at Solskjær ikke ønsker seg tilbake, skriver Morten P.

IKKE TILBAKE: Dagbladets kommentator, Morten Pedersen, mener Molde kan se langt etter å få Ole Gunnar Solskjær tilbake i sjefsstolen. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
IKKE TILBAKE: Dagbladets kommentator, Morten Pedersen, mener Molde kan se langt etter å få Ole Gunnar Solskjær tilbake i sjefsstolen. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OLE GUNNAR SOLSKJÆR er selvfølgelig i diskusjonen nå som Molde Fotballklubb har bekreftet ryktet om Tor Ole Skulleruds avskjed ved sesongslutt, det skulle bare mangle. Men jeg tror det stopper der.

For slik jeg oppfatter det er det veldig mye som tyder på at Ole Gunnar Solskjær ikke ønsker seg tilbake til Molde og MFK.

Av hittil ukjente årsaker.

ALT VAR NEMLIG ikke like rosenrødt på Aker Stadion, selv om Ole Gunnar Solskjær strukturerte og profesjonaliserte klubben, tok hjem MFKs første seriemesterskap på 100 år (2011), forsvarte tittelen året etter (2012) og fulgte opp de to historiske sesongene med cuptriumf og 4-2-seier over erkerivalen Rosenborg i sesong tre (2013).

ETTER DET JEG erfarer, var det minst et par episoder mellom treneren og klubben som gjør det nærmest utenkelig at den tidligere suksesstreneren vender tilbake. Og fra Ole Gunnar Solskjærs ståsted er det først og fremst Molde Fotballklubbs håndtering av muligheten til å ta over Aston Villa våren 2012 - den som endte med middag og fredspipe hjemme hos Kjell Inge Røkke på Konglungen i Asker, og etterspillet rundt ansettelsen i Cardiff (2. januar 2014) - som står der som en kile mellom de to partene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer