SMINKEPRAT? West Ham-spiller John Carew (stående) er ingen A4-type. Får han med seg norske menn på veskemoten? Tvilsomt, skal vi tro ekspert. Bildet er tatt på Kastrup i København i forrige uke. Sittende foran: Moa og landslagets kaptein Brede Hangeland. Foto: Erik Berglund
SMINKEPRAT? West Ham-spiller John Carew (stående) er ingen A4-type. Får han med seg norske menn på veskemoten? Tvilsomt, skal vi tro ekspert. Bildet er tatt på Kastrup i København i forrige uke. Sittende foran: Moa og landslagets kaptein Brede Hangeland. Foto: Erik BerglundVis mer

- Minst et par hakk for feminint

Moteeksperten tror ikke Carew-veska slår an blant norske menn.

(Dagbladet): Foran øynene på lagkameratene blottlegger John Carew  (32) ei veske fra Louis Vuitton. Hot eller not?

- Normalt vil jeg si at veska passer for penger, pass og p-piller. Men her er det kanskje noe annet? spør sjefredaktør Marianne Jemtegård i motemagasinet Vixen.

- Menn med damevesker tror jeg ikke blir en stor trend med det første. Det er litt som med høye hæler: Det passer best på kvinner.

«Too much» Bildet er tatt på Kastrup i København i forrige uke. Norge skulle møte Danmark i EM-kvaliken.

Som vanlig når landslaget er ute og reiser, hadde gutta på seg grå dress.

Carew toppet dette med ei veske - slik han også er fotografert med ute på byen i London.

Hva kaptein Brede Hangeland og måltjuven Moa bemerket i sakens anledning, sier historien ingenting om. Var det en sminket versjon?

- Carew skal ha ros for viljen til å skille seg ut i mengden. Han bryr seg ikke om norske normer. Normalt er jeg fan av menn som bruker tilbehør. Men denne gangen blir inntrykket «too much», sier Jemtegård til Dagbladet.

- Det hele blir minst et par hakk for feminint til å passere, erklærer hun.

- Normalt vil mange menn knapt bli sett mens de holder sin kvinnes veske. Carew går dem en høy gang. Men jeg skulle gjerne sett en mer maskulin variant.

Holdt stilen Også da han forlot København tre dager seinere, gikk Carew med veska. Selv om Norge skjemmet seg ut i Parken, og tapte 0-2, kjørte West Ham-spilleren på med den høyprofilerte stilen.

- Jeg vil sammenlikne ham med rapstjernen Kanye West.

Men noen mote ser jeg ikke for meg at dette blir. Det er rett og slett for femi til å være hot, konkluderer Vixen-redaktøren.

• Carew og West Ham møter Millwall borte lørdag. Spiller nordmannen, bør han kanskje fokusere på å få i seg væske - og glemme veska?

SKEPTISK: Marianne Jemtegård (t.v.), redaktør i motemagasinet Vixen. Her sammen med Charlotte Thorstvedt på WeSC fashion show på Folketeateret i 2010 Foto : Stella Pictures
SKEPTISK: Marianne Jemtegård (t.v.), redaktør i motemagasinet Vixen. Her sammen med Charlotte Thorstvedt på WeSC fashion show på Folketeateret i 2010 Foto : Stella Pictures Vis mer