Minst i kjeften

BERGEN (Dagbladet): Raymond Kvisvik (26) blir liten i kjeften når han spiser gulrøtter sammen med varmblodshesten Fakir Strømline. Brann-spilleren er medeier i sju travhester. Dagbladet.no dekker tippeligarunden direkte fra kl. 18.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Branns toppscorer med ett mål, Raymond Kvisvik, sier det er viktig å være engasjert i noe annet enn bare fotball.

På fritida følger han undervisninga i datalære sammen med flere av spillerne, men han tar også ofte turen ut til Bergen Travpark der han har noen av hestene sine i stallen til travtrener Ove Wassberg.

- Sosial sak

På slutten av fjorårets sesong fikk han hjelp av sin gode venn Atle Hamre til å kjøpe varmblodshesten Evita Frontline fra Sverige.

- Den har deltatt i seks løp i år og har løpt inn til tre førsteplasser, en annenplass, en tredjeplass og en femteplass. Kamerat Dennis Dahl, som spiller fotball i Rygge, og jeg betalte 80 000 kroner for den fire år gamle hesten. Foreløpig har det gått over all forventning. Evita Frontline har allerede løpt inn 97 000 kroner, men jeg har ikke investert i hester for pengenes skyld. Det er mer en sosial sak. Jeg liker miljøet og har fått mange venner her, sier Kvisvik.

Han har vært stor i kjeften og gitt et løfte om at han en dag selv skal sette seg i sulkyen for å kjøre løp med en av hestene sine. Det har Per-Ove Ludvigsen, Geirmund Brendesæter og Roy Wassberg allerede gjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer