Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Minst like stort som å slå Rosenborg i semien

Follo vant første kamp etter skandaleuka.

GLAD:  Assistent-trener Michael Frank var svært lettet etter at Follo vant sin første kamp etter at kampfiksingssaken sprakk. Foto: John T. Pedersen
GLAD: Assistent-trener Michael Frank var svært lettet etter at Follo vant sin første kamp etter at kampfiksingssaken sprakk. Foto: John T. Pedersen Vis mer

• Follo - Tromsø 2, 2-0

SKI (Dagbladet:) Det var euforisk stemning i Ski etter at Follo slo Tromsø 2, og klatret til toppen av tabellen i sin første kamp etter kampfiksingssaken sprakk forrige søndag.

Entusiasme - Det har aldri vært så stor entusiasme i troppen etter en seier, sier assistent-trener Michael Frank til Dagbladet.

- Så det var større enn å slå ut Rosenborg i semifinalen i cupen i 2010?

- Det var noen av spillerne i garderoben som hevdet at dette var minst like stort som da vi slo ut Rosenborg, forteller en svært glad trener.

Follo var cup-finalist i 2010, men tapte finalen mot Strømsgodset.

Frank ledet laget i hovedtrener Hans-Erik Eriksens fravær. Etter at Eriksen lørdag innrømmet involvering i mulige straffbare forhold ble det besluttet at han ikke skulle ledet Follo i dagens kamp. 

Forskjellige følelser Spissen Eirik Markegård som scoret dagens første mål med et vakkert langskudd, er en av få spillere i dagens Follo-tropp som var med på å slå ut Rosenborg i cupen i 2010.

Den tidligere eliteseriespilleren, med en fortid i blant annet Strømsgodtset og Stabæk, ønsker ikke å sammenligne de to prestasjonene.

- Det er to helt forskjellige følelser. Jeg følte større glede av å slå ut Rosenborg i cupen.

- Men dagens seier var mer en stor lettelse etter en utrolig tung uke, forteller Markegård til Dagbladet.

De tre hellerisiktede spillerne spilte ikke kampen. Ledelsen i Follo har vært tydelig på at de ikke vil få spille før en eventuell frifinnelse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media