Minst to spillere forlater Stabæk

Som følge av krisa.

FORSVINNER DAIGO: Etter det Dagbladet kjenner til er Daigo Kobayashi en av spillerne som kan forsvinne fra Stabæk. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
FORSVINNER DAIGO: Etter det Dagbladet kjenner til er Daigo Kobayashi en av spillerne som kan forsvinne fra Stabæk. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||MYHRER STADION (Dagbladet): Edsvold Turn - Stabæk 1-2. Jørgen Skjelvik (17) ble den store helten da Stabæk slo ut Eidsvold Turn av cupen i går kveld.

2-1-perla gjør at Ullevaal-drømmen fortsatt lever for bæringene, og mens gamlegutta så ut til å ha tankene mer på dagens store spillermøte om lønnskutt, innrømmer Skjelvik og kompis Mix Diskerud at de ikke har latt seg affisere av den økonomiske turbulensen på Fornebu.

- Vi har ikke latt oss påvirke av dette på samme måten som de andre. Vi bor hjemme på gutterommet og har ikke de samme forpliktelsene som de andre, vi gjør dette fordi det er gøy.

To forsvinnerGøy er det dog ikke på Telenor Arena for tiden. Stabæk leter desperat etter mulige besparelser, og Dagbladet vet at man nå har kommet et skritt nærmere en løsning:

To spillere - minst - kommer til å forsvinne fra Telenor Arena i løpet av svært kort tid, og dermed er man langt nærmere de kuttmålene ledelsen har satt for spillergruppa. Den ene spilleren skal være Fredrik Risp, den andre spilleren er en av spillerne med kort kontraktstid igjen - med Daigo Kobayashi, Fredrik Berglund og Christian Keller som de mest profilerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer