DRØMMEKAMP: Kampen mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao blir en heller dyr affære. Foto: AP Photo / The Orange County Register, Ed Crisostomo / NTB Scanpix
DRØMMEKAMP: Kampen mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao blir en heller dyr affære. Foto: AP Photo / The Orange County Register, Ed Crisostomo / NTB ScanpixVis mer

Minstepris for billetter til boksingens drømmekamp: 12 000 kroner

Kampen mellom Mayweather og Pacquiao ingen billig fornøyelse.

VM-kampen i boksing mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao, drømmekampen framfor noen, blir ingen billig fornøyelse.

Nå meldes det om billettpriser mellom 1500 og 7500 dollar. Det vil si at de som vil se kampen må ut med minst 12.000 norske kroner. Ønsker man en av de dyreste billettene ringside er prisen drøye 60.000 kroner.

Det vil si at drømmekampen ikke er for folk flest, men så er da også usikkert hvor mange billetter som legges ut for offentligheten.

Kampen går i MGM Grand i Las Vegas, og selv om det er en tilskuerkapasitet på 16.800 i arenaen, er det ventet at de fleste billettene vil gå til kjendiser og storspillere, som ønsker å se kampen live og på nært hold.

Den eneste pressekonferansen før kampen, som går 2. mai i den amerikanske spillebyen, ble holdt torsdag. 600 medier fra alle verdenshjørner var på plass, så det er liten tvil om at boksebraket er en kjempebegivenhet.

Kampen kommer til å bli vist på betal-TV, og det er ventet at hver husstand som vil ta inn kampen, må ut med 100 dollar (vel 800 kroner).

- Dette er en kamp som ingen vil gå glipp, sa Mayweather.

- Ja, og en kamp dere har ventet på i fem år, la Pacquiao til. Begge bokserne er enige om å yte maksimalt for å gjøre tilhengerne sine glade og lykkelige.

Pacquiao har vært verdensmester i åtte forskjellige vektklasser. Han har 57 seirer, to uavgjorte og fem tap på rekordlisten sin. Floyd Mayweather er ubeseiret på 47 kamper. Det er helt klart gigantene som skal møte i Las Vegas 2. mai.

(NTB)