Minus 5 kilo

I sine fem år i Lyn har Ole Bjørn Sundgot (32) aldri vært slankere eller bedre trent enn foran årets sesong. Færre kilo skal gi flere mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet): I går viste spissen sitt instinkt for scoringer med å jobbe inn 1-0 i treningskampen mot Hønefoss tidlig i andre omgang.

På et reservepreget Lyn uten Tommy Berntsen, Thomas Lagerløf, Jonny Hanssen, Peter Markstedt og Jan-Derek Sørensen var Sundgot en av maks tre-fire spillere som trolig er aktuelle til startoppstillingen i sesonåpningen 2. påskedag.

Avslapning

Takket være en ok andreomgang hadde Oslo-laget små problemer med å hamle opp med et av 1. divisjons tre-fire beste lag.

- Dette var ingen topp kamp av oss, men vi har løpt mye denne uka, og jeg merker at jeg er litt sliten. Nå skal det bli deilig med et par dagers avslapning, sier Ole Bjørn Sundgot til Dagbladet.

Hurtigere

Han framstår i en langt mer veltrent utgave enn tidligere sesonger i Lyn. Siden sist sesong har han gått ned fem kilo - fra 89 til 84. Og planen er å løpe vekk minst en kilo til før alvoret starter.

- Jeg har jobbet bevisst med å få vekta på rett plass. Jeg følger et kostholdsprogram som har vært effektivt, og i Lyn-drakt har jeg aldri veid mindre. Nå føler jeg meg piggere, hurtigere og har større bevegelse. Forhåpentligvis vil det gjøre meg enda farligere i feltet, sier Ole Bjørn Sundgot.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer