Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Minus-mareritt for Tollefsen i comebacket

Tilbake etter nakkeskaden.

Ole-Kristian Tollefsen var lørdag tilbake på isen for Columbus Blue Jackets etter nakkeskaden. Han opplevde et lite mareritt.

Nordmannen var på isen ved alle de tre baklengsmålene da Dallas Stars vant 3-1. Dermed fikk han som den eneste minus 3 i sin del av kampen.

Fram til lørdag hadde Tollefsen pluss 4 i de 30 kampene han hadde spilt denne sesongen. Det ble redusert til pluss 1 i løpet av de 17 byttene (totalt 13.05 minutter) han slapp til i Dallas.

Tollefsen sto over åtte kamper på grunn av nakkeskaden. «Blåjakkene» vant de fire siste av dem, men lørdag ble seiersrekken brutt.

- Det gikk egentlig ganske greit for min egen del, selv om jeg var på isen på samtlige av baklengsmålene. Det er litt typisk at det preger statistikken når jeg først er tilbake, men sånn er hockey noen ganger. Vi slapp inn noen skikkelige møkkamål, sier Tollefsen til VG Nett.

Tollefsen hadde to skudd på mål lørdag, men begge ble reddet av Mike Smith. Gjestene vant skuddstatistikken 30-14, men Stars var effektive. Nesbuen sier han fortsatt merker smerter i nakken.

- Men det er ikke verre enn at jeg kan spille. Jeg er avhengig av hvile for å bli kvitt plagene, så de forsvinner nok ikke før til sommeren, sier 23-åringen.

(NTB)

TØFT COMEBACK: Ole-Kristian Tollefsen var på isen ved alle Dallas Stars\' scoringer. Her fra tilsvarende oppgjør i mars 2007. Foto: REUTERS/SCANPIX
TØFT COMEBACK: Ole-Kristian Tollefsen var på isen ved alle Dallas Stars\' scoringer. Her fra tilsvarende oppgjør i mars 2007. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media