«Mirakelet i gnomenes hovedstad»

Spanske aviser om Real-Rosenborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): Real sikret avansementet i Champions League i går. Det feires selvsagt i spanske aviser i dag, selv om ikke alle er imponert over det spanske storlagets spill.

Hva El Mundos reporter har møtt i gatene i Trondheim, er ikke godt å si. Han innleder i alle fall sin beretning slik:

«Målene til Dorsin - i eget nett - og Guti, pluss innsatsen til Casillas, skapte «mirakelet» i Trondheim, gnomenes hovedstad.»

El Pais framhever Per Ciljan Skjelbred og Daniel Braaten som Rosenborgs beste spillere, og mener de skapte trøbbel på kantene til Roberto Carlos og Salgado.

Avisa mener Real kvalifiserte seg til tross for at de spilte en dårlig kamp.

Sportsavisa Marca har også merket seg Daniel Braaten, og de problemene han påførte Carlos.

- Rosenborg bidro ikke med mye. Den eneste offensive trusselen var Braaten, som Roberto Carlos ikke helt klarte å stoppe. Diogo og Sergio Ramos måtte hjelpe til for å stoppe kantspilleren.

LAGT MERKE TIL: Daniel Braatens herjing med blant annet Roberto Carlos og Robinho går ikke upåaktet hen i spanske aviser. Foto: Scanpix
LAGT MERKE TIL: Daniel Braatens herjing med blant annet Roberto Carlos og Robinho går ikke upåaktet hen i spanske aviser. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer