Mirakelmannen Poyet får ingen spillere: - Vi venter og er desperate

Stresser tre uker før seriestart.

HASTER: Sunderland-manager Gustavo Poyet ser på kalenderen sin at det begynner å haste med å få nye spillere på plass før sesongen starter. Han er frustrert over at ting tar så lang tid. Foto: AP Photo/Rui Vieira/NTB Scanpix
HASTER: Sunderland-manager Gustavo Poyet ser på kalenderen sin at det begynner å haste med å få nye spillere på plass før sesongen starter. Han er frustrert over at ting tar så lang tid. Foto: AP Photo/Rui Vieira/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sunderland-manager Gustavo Poyet er bekymret før klubbens treningsleir i Portugal på grunn av mangel på nye spillere.

Klubben er enig med Liverpool om en overgang for Fabio Borini, men Sunderland Echo melder at Poyet ikke tror italieneren er på plass med det første, hvis han kommer i det hele tatt.

Lørdag reiser Sunderland på treningsleir til Portugal, og Poyet håper å få med én ny spiller på flyet. I tillegg kan to andre kjøp være på plass i løpet av helgen.

- Jeg venter og venter, noe som ikke er moro. Vi har trodd på et par kjøp, men det har ikke skjedd. Jeg blir bedt om ikke å være nervøs. Jeg tror det kommer et kjøp lørdag og håper på to til i løpet av helgen, men ordet jeg bruker er «håper». Det er et spørsmål om tid, men jo mer tid som går, jo vanskeligere blir det, sier han.

Spillerne som kan komme i løpet av helgen skal ifølge avisen være Marco Alonso og Santiago Vergini, som var på lån i Sunderland i fjor, samt Cristian Rodríguez fra Atlético Madrid.

- Vi venter og er desperate etter å få noe gjort de neste dagene ettersom vi skal til Portugal og trenger så mange så mulig innen vi kommer dit, sier han.

Poyet reddet Sunderland fra nedrykk sist sesong etter en fantastisk avslutning med seirer mot Chelsea, Cardiff, Manchester United og West Bromwich i løpet av tre dramatiske uker.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer