Mirakelvarselet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var under Team Sleivsparks morgensamling i dag at nakkemassøse Avalancha dos Santos (eg. Alfhild Sandnes) fortalte om drømmen sin.

- Det var en regntung formiddag i Oslo, begynte hun. - Jeg var på vei ned Rosenkrantzgate mot Karl Johan da jeg hørte musikk. Strålende glad og livgivende sambamusikk med sprelske improvisasjoner, fyrrige ansatser og høy, jublende sangø...

- Det kom vel fra Bondeheimen, det da, avbrøt jeg. Nebbetheten min skyldes at også jeg hadde en drøm i natt, nemlig at jeg nikket inn seiersmålet mot Brasil ett sekund før full tid og våknet med kul i panna, puta full av glasskår og ingen IKEA-lampe over senga lenger. Avalancha lot seg imidlertid ikke dempe.

- En uforklarlig kraft dro meg ned mot Karl Johan, fortsatte hun, - og der, midt i gaten kom Gardemusikken. Men de marsjerte ikke, de danset mens de spilte, og de hadde ikke uniformer, bare hattene med fjærdusk ogø...øher rødmet Avalanchaø...øbananklaser rundt lendene. Det var såø...øsensueltø...øog mens de vugget oppover mot Slottet med svingende tromboner og det som verre er, sprakk skylaget og varme vinder og en strålende sol kjælte og varmet oss alle. Jeg kan ennå kjenne hvordan hjertet svulmer, bare se herø...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer