Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Misbrukte sjansene

Martin Ødegaard (20) og hans Real Sociedad spilte 0-0 borte mot Real Valladolid søndag, men ligger fortsatt på en sterk 4.-plass i La Liga.

UAVGJORT: Martin Ødegaards Real Sociedad spilte uavgjort søndag. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
UAVGJORT: Martin Ødegaards Real Sociedad spilte uavgjort søndag. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP Vis mer

Nordmannen var i fyr og flamme forrige helg, da han både scoret et nydelig mål og hadde målgivende pasning i 4-1-seieren over Eibar.

Søndag ble det nedtur for 20-åringen og hans lag. «La Real» skapte flere gode sjanser borte mot Valladolid, men måtte ta til takke med ett poeng. San Sebastian-klubben ligger på fjerdeplass i den spanske toppdivisjonen etter 16 kamper.

Beholder de den ut sesongen, sikrer de spill i mesterligaen.

Ødegaard, som er på lån fra Real Madrid, har tre mål og fire assists denne sesongen. Han kunne økt antall målpoeng søndag. Etter en drøy halvtime fant et godt Ødegaard-innlegg Nacho Monreal, men forsvarsspilleren headet over.

Begge lag misbrukte flere gode muligheter i 0-0-kampen. Blant annet burde Willian Jose scoret for Real Sociedad, men han blåste ballen svakt over etter 55 minutter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media