Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Misfornøyd Hoseth

Magne Hoseth overbeviste ikke sentralt på midtbanen.

VALETTA (Dagbladet.no): Hvem skal spille sentralt på midtbanen mot Moldova? Martin Andresen og Jan Gunnar Solli sliter med skader. I dag var det Petter Rudi og Magne Hoseth som fikk muligheten sentralt for Norge. Førstnevnte var definitivt den av de to som grep sjansen best.

Rudi var sentral da Norge avgjorde kampen i andre omgang.

Da var Hoseth tatt av banen. FC København-spilleren ble erstattet av John Arne Riise i pausen. Riise ble da flyttet inn fra venstrebacken.

- Hvorfor ble du byttet ut, Magne?

- Det vet jeg ikke. Det får du nesten spørre Åge om. Men personlig er jeg ikke fornøyd med egen innsats, men vi vant jo, sier Hoseth til Dagbladet.no.

Han føler ikke at hann spilte seg ut av bildet i forhold til Moldova-laget. Selv mener han det norske laget mistet ballen for mye på vei framover i første omgang.

- Når vi da har to sentrale midtbanespillere som går på løp, så blir det tungt for oss. Det ble jeg et offer for i dag, sier Hoseth.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media