SJEF: Felix Magath mener Fulham kan redde Premier League-plassen på hjemmebane. Foto: Andrew Winning, Reuters / NTB Scanpix
SJEF: Felix Magath mener Fulham kan redde Premier League-plassen på hjemmebane. Foto: Andrew Winning, Reuters / NTB ScanpixVis mer

Misfornøyd Magath etter Fulham-kollaps

Men tror laget kan redde plassen.

• Sjekk Dagbladet oddstips, levert av Lars Dybwad.

Brede Hangeland, John Arne Riise og Fulham fikk kjørt seg mot Manchester City i helgen. Manager Felix Magath var skuffet over innsatsen etter lørdagens 0-5-tap.

- Jeg er ikke fornøyd med hvordan vi fremsto etter deres andre mål. Selvsagt var det uheldig for oss å få det andre baklengsmålet og en spiller utvist, men det er ingen grunn til å slutte å spille. Jeg mener vi må spille i 90 minutter, uansett om vi har ti eller elleve spillere på banen, sa tyskeren.

Fulham fikk Fernando Amorebieta utvist etter 53 minutter. Like etter satte Yaya Touré inn 2-0 på straffe.

Må vinne hjemme Magath er Fulhams tredje manager denne sesongen. Premier League-jumboen er i trøbbel etter en skral sesong. Trøsten får være at det kommer en rekke kamper hvor London-laget bør ha gode muligheter til å ta poeng.

- Jeg sa til dere forrige uke at vi må vinne våre hjemmekamper. Det er det som blir avgjørende for oss. Vi ser fram til neste uke (mot Everton). Vi må snakke om det som skjer når vi ikke kjemper til kampene er ferdigspilt, for det er ikke riktig å fremstå slik, spesielt med tanke på våre supportere, sa Magath.

Hele 21 tap Trøsten får muligens være at det neppe var mot gulljagende Manchester City at Fulham var ventet å hente poeng i jakten for ny kontrakt.

- Ingen forventet at vi skulle vinne her. Derfor vil ingen bry seg om selve tapet, men jeg er ikke fornøyd med innsatsen etter 0-2-målet, sa Magath.

Fulham har igjen Everton (h), Aston Villa (b), Norwich (h), Tottenham (b), Hull (h), Stoke (b) og Crystal Palace (h).

Etter 31 runder har Fulham 24 poeng. Fire poeng skiller opp til Crystal Palace og West Brom over streken. Hele 21 av 31 kamper har endt med tap.

(NTB)