Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Misfornøyd med Lange

Rune Lange må tåle en del kritikk etter helgas turnering i Tyskland. - Lange viste bra innsats i sin første kamp, men var treig og lite bevegelig i de andre kampene i turneringa, sier Trabzonspor-trener Giray Burak.

Trabzonspor har satt seg høye mål foran kommende sesong. Langes nye klubb har ambisjoner om å kjempe med Galatasaray om gull.

Etter Yayla-turneringen i Tyskland der Trabzonspor vant finalen på straffekonkurranse mot Fenerbahce, leverte trener Burak følgende statusrapport:

- Vår nye keeper er i verdensklasse, og vi er veldig bra i forsvar, men vi mangler noe i angrep.

Klubben har vært aktiv på overgangsmarkedet i sommer. 35 millioners-Lange er en av flere nykommere som vil bli fulgt med argusøyne av den kravstore Trabzon-fansen når sesongen sparkes i gang.

Ny spiss

Om Lange sier treneren:

- Lange viste bra innsats i sin første kamp, men var treig og lite bevegelig i de andre kampene i turneringa.

- Vi har begynt å se etter en ny spiss som kan konkurrere med Lange og/eller spille sammen med ham slik at Trabzonspor kan bli effektive nok, sier Burak til den tyrkiske avisa Sabah.

Det siste er Rune Lange helt innforstått med.

- Jeg har hele tida visst at de ville ha en spiss til, sier Lange til Dagbladet.

Vond akilles

Han tar uttalelsene fra sjefen med stor ro.

- Jeg har hatt trøbbel med en akilles og har vært tung i beina på grunn av mye trening. Det forklarer hvorfor jeg ikke har vært så bevegelig. Treneren vet at jeg ikke har vært hundre prosent, sier Lange.

Han er brukbart fornøyd med det han presterte i helga.

- Det gikk greit nok, men det er mye nytt. Nye spillere og ny spillestil, sier Lange.

Laget har skiftet mellom 3-5-2 og 3-4-3. Med tre på topp har Lange spilt i midten. Den tidligere Tromsø-spissen er nå på plass i Tyrkia. Fridagen i dag skal han bruke til å ordne praktiske ting.

FÅR KRITIKK: Treneren er bare delvis fornøyd med det Rune Lange har prestert i Trabzonspor-trøya.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media