Misfornøyde managere på Anfield

Tåke stoppet storoppgjøret.

(Dagbladet.no): Tett tåke stoppet kveldens kvartfinale i ligacupen mellom Liverpool og Arsenal på Anfield. Kampen er nå utsatt på ubestemt tid, til stor frustrasjon for de to lags managere.

- Jeg synes vi kunne ha spilt. Vi må respektere avgjørelsen, men vi er ikke enige, sa Rafa Benitez, ifølge BBC.

- Jeg og Arsene Wenger prøvde å overtale dommeren til å la kampen gå som planlagt, men dommeren sa nei selv om vi kunne se begge målene fra midtsirkelen. Jeg er overrasket, fortsatte Liverpool-manageren.

Arsene Wenger var rask til å støtte sin spanske kollega.

- Det er svært skuffende, fordi de unge spillerne hadde en god mulighet til å få spille, la han til.

Værforholdene forverret seg

Dommer Martin Atkinson sa to timer før kampstart at tåka foreløpig ikke var verre enn at kampen kunne gå som planlagt.

Men da Atkinson inspiserte forholdene på nytt en time senere, var sikten blitt dårligere, og han avgjorde at det ikke var forsvarlig å spille fotball i Liverpool i kveld.

INGEN KAMP I SIKTE: Arsene Wenger, Rafa Benitez og Liverpool-direktør Rick Parry måtte gå skuffet av banen etter at tåke hindret kvartfinalen på Anfield tirsdag kveld. Foto: AP
INGEN KAMP I SIKTE: Arsene Wenger, Rafa Benitez og Liverpool-direktør Rick Parry måtte gå skuffet av banen etter at tåke hindret kvartfinalen på Anfield tirsdag kveld. Foto: AP Vis mer

- Vi har vært på tribunen og sett på forholdene fra forskjellige vinkler, og du kan faktisk ikke se banen fra flere steder, sa Atkinson ifølge BBC.

Tåka skapte problemer for Arsenal allerede tidligere i dag, da flyet fra London måtte omdirigeres til Blackpool på grunn av forholdene i Liverpool, skriver BreakingNews.

Samtidig satt store deler av fansen fast i trafikken på grunn av den tykke skodden, og hadde hatt problemer med å nå frem til kampstart.

Omberamming skaper trøbbel

Noe nytt kamptidspunkt er ikke bestemt, og det kan bli en utfordring å finne en dato som passer for to lag som begge er involvert i fire turnerninger.

Både Liverpool og Arsenal har allerede to kamper i uka på programmet til over nyttår, og semifinalene skal etter planen spilles 10.januar. Samtidig møtes de to lagene i FA-cupens tredje runde den 6. januar.

- Hva hvis vi spiller uavgjort mot Arsenal i FA-cupen? Kanskje vi burde avgjøre begge cup-oppgjør i en og samme kamp, spekulerte en oppgitt Benitez.

Ifølge Skysports er det i alle fall ikke aktuelt å spille kampen i forbindelse med de to kvartfinalene onsdag. Det kunne Wenger egentlig godt ha tenkt seg, men han var enig i at det ikke går.

Misfornøyde managere på Anfield

- Det er umulig å omberamme en kamp i løpet av 24 timer, sa franskmannen.

PS. League One-oppgjøret mellom Tranmere og Crewe ble også utsatt på grunn av værforholdene i Nord-England tirsdag kveld.