KRITIKK I EGNE REKKER:  The Times skriver at flere United-spillere har konfrontert sin egen sjef, misfornøyde med nederlenderens strenge regime. Foto: NTB Scanpix.
KRITIKK I EGNE REKKER: The Times skriver at flere United-spillere har konfrontert sin egen sjef, misfornøyde med nederlenderens strenge regime. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Misfornøyde United-spillere har konfrontert van Gaal

- Kveler kreativiteten.

(Dagbladet): Manchester United har kapret sju poeng på de fire første kampene i Premier League. To 1-0-seire ble fulgt opp med et målløst oppgjør mot Newcastle og tap for Swansea før landslagspausen.

Mange har vært kritiske til van Gaal for United kjedelige fotball denne sesongen. Og det er ikke bare supportere som er misfornøyde.

Flere spillere skal ha konfrontert nederlenderen, bekymret over sjefens strenge treningsregime, skriver The Times.

Spillerne mener van Gaals metoder dreper kreativeten i laget. Flere nøkkelspillere i United-garderoben skal for flere uker siden ha klaget til van Gaal, uten at endringer fant sted, skriver avisen videre.

Daily Mail skriver at Wayne Rooney og Michael Carrick er de spillerne som tok praten med manageren tidligere i sesongen.

Manchester-klubben ligger foran flere av sine argeste konkurrenter på tabellen etter fire runder, men tre scoringer på fire kamper har ikke overbevist mange - foruten van Gaal.

19 år gamle Anthony Martial er hentet inn for å gi støtte til Wayne Rooney, som i landslagspausen ble Englands mestscorende gjennom tidene.

Samtidig er det ikke klart hvem som vil vokte buret i storkampen mot Liverpool lørdag. David de Gea ble aldri Real Madrid-spiller, og for Spania fikk han etterlengtet kamptrening.

United-manageren sier han vil ta avgjørelsen i morgen om de Gea eller Romero vokter buret. I tillegg er han fornøyd hvis United blir nummer tre i ligaen i år.

- Jeg ser for meg at vi blir nummer to eller tre i serien i år og kjemper i alle tre cupene, sier van Gaal ifølge Manchester Evening News.