- Mishandlet

Pernilla Wibergs norske kjæreste, Bødvar Bjerke, ble grovt mishandlet på en fest natt til onsdag. Oppdalingen ligger fortsatt innlagt på sykehus med store ansiktsskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er forferdelig at noe slik kan skje med en av mine beste kompiser, sier landslagstrener i alpint, Erik Skaslien, til Dagbladet.

Ti alpintrenere fra Norge, Sverige og Finland var tirsdag kveld samlet på Storlien Fjellhotell for å sosialisere etter OL-sesongen. Erik Skaslien var til stede sammen med blant annet Bødvar Bjerke og den finske landslagstreneren, Glenn Westerlund. Etter en bedre middag, fortsatte festen utover natta.

«Falt fra balkong»

Klokka halv to natt til onsdag ringer noen hotellets resepsjon, og forteller at en mann har falt ned fra en balkong.

- Jeg så at han var hardt skadd, men jeg ville ikke flytte han, sier Niklaz Andersson, som var vaktsjef på hotellet natta ulykken skjedde.

Politi og ambulanse kom raskt til stedet, og Bjerke ble fraktet til Østersunds sykehus med ambulansehelikopter. I svenske media verserte det i går rykter om at Bjerke hadde falt ti meter ned fra en balkong. Denne teorien ble også fastholdt av politiet.

Men seint i går kveld ble dette avvist av Pernilla Wibergs manager. Han forteller at Bjerke var ute for å trekke frisk luft, da han plutselig ble overfalt.

- Han ble grovt mishandlet av en ukjent gjerningsmann. Vi kommer til å anmelde saken. Det finnes vitner til hendelsen, sier Keith Carlson.

Bødvar Bjerke ønsker ikke å uttale seg. Han ligger fortsatt på sykehus i Vstersund med en kraftig hjernerystelse, pannebensbrudd og brukket kinnbein. Men nordmannen har ingen andre skader.

- Han har det etter forholdene bra, og han kommer ikke til å få varige men, sa Pernilla Wiberg til Aftonbladet i går.

Bjerke har vært trener for det svenske damelandslaget i alpint det siste året.

SAMBOERE: Pernilla Wierg med sin norske kjæreste og samboer Bødvar Bjerke. Bjerke ligger nå på sykehus med store ansiktsskader.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer